måndag 28 juni 2010

Midsommarpyssel

Skönt på ett sätt att vara hemma igen efter midsommarfirandet ute i skärgården där vi hade en riktigt underbar midsommar tillsammans med våra goda vänner och släktingar. Stort tack till värdarna som ordnade fest och hade sovplats till alla på deras underbara sommarställe ! De enda som blev hemlösa var svalparet som hade byggt sitt bo på ett riktigt olämpligt ställe !

Men vackert bo har de, svalorna !

En liten tradition har blivit att vi fixar till en midsommarstång som kan stå på kalasbordet och i år blev det gubben som fixade till en fin stomme i björk och jag som gjorde kransarna på rekordtid. (Det blev lte bråttom !)

Men fint prydde den bordet ute i midsommarnatten !

Väl hemma igen så kliade det i fingrarna att få pyssla i trädgården och att få blanda ihop lite betong och prova på nya saker ! Före jag for på semester "lånade" jag några sandkakeformer från jobbet för att testa gjuta i dem. Det borde ju inte misslyckas !

Lagom till midsommaren blev de färdiga och alla blev riktigt bra ! Det är alltid kul att ha med sig nåt "heimlaga" då man besöker goda vänner !

Tror jag skall gjuta mera såna här idiotsäkra grejer !

Fortsättning följer.....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...