tisdag 13 december 2011

Lucka nr 13 - Luciafirande

Om jag är trött ikväll så hur trötta ska då inte barnen vara efter tre uppträdanden på en dag som Lucior, stjärngossar, tärnor, pepparkaksgubbar, tomtar osv.. Men de va ju så duktiga och fina ! Det är nog nåt speciellt med Luciadagen, det är så stämningsfullt med Lucia och hennes följe !

Hela gänget på väg till Luciamorgon
Det har varit lussande hela dagen lång som avslutades med fin julfest och det har säkert varit många upplevelser att hänga på hjärnkroken för barnen. De var så duktiga och charmiga som bara barn kan vara när de uppträder !
Jo som sagt är veckan fullspäckad med program och imorgon delar Vasa stad ut sin julklapp till oss anställda, jullunchen, som vi då som vanligt äter tillsammans med barnen under lite festligare former med långbord och så, men önskar ändå att vi kunde få avnjuta vår julklapp tillsammans med kollegor på ett trevligt lunchställe i lugn och ro ! På kvällen får i alla fall jag koppla av med lite tovning på Taitokeskus !


GODKVÄLL OCH GOD NATT !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...