tisdag 26 augusti 2014

Lite mera Gotland...

Vår fjärde dag på ön körde vi söderut. Vi tog oss längs västra kusten hela vägen ner till den sydligaste spetsen av Gotland. Längs en stor del av färden sökte vi oss till små vägar som gick alldeles brevid havet. Landskapet var sagolikt vacker på många ställen och längst ner träffade vi gubben Hoburgen (en rauk). Men före det såg vi forngravar formade som båtar, lilla och stora Karlsö ute i havet, tog en titt på värdshust Grå Gåsen där man spelat in favoritprogrammet "Så mycket bättre", såg stora vindparker och träffade mera lamm med horn denna gång ! Tror att djuren på Gotland måste vara de lyckligaste djur på jorden. Enorma betesmarker ofta med havsutsikt, man såg också får och hästari samma hage.
Här en forngrav formad som en båt.
Gutebaggar

Så mycket bättre huset

och värdshuset Grå Gåsen
Vy mot Hoburgen

Hoburgen
"Bang bang Balans !" :)

Berg och sten som formats av havet ..å vad jag älskar sånt !


Hoburgens sovkammare..undrar om inte Pippi var här också !?
Sista dagen vandrade vi runt östra och norra delen av ringmuren i Visby. Det är absolut den vackraste delen med alla fina torn !





Utsikt från kyrkbacken.

Värdshuset Lindgården där vi åt en helt fantastisk födelsedagsmiddag !

och en sista bild från Strandgatan och vårt hotell, Wisby Hotell
Har ni inte varit till Gotland, så tycker jag ni ska börja spara nu !

För oss var i alla fall vistelsen där helt
T

Nu har man landat i vardagen igen och inga nya resor inplanerade.. resekassan är tom och för oss finns så många andra hål som borde fyllas för tillfället ! Men drömma kan man ju alltid och vem vet, ibland går drömmar i uppfyllelse !

Ha de gott allesamman !

Kram

Carina

 Carpe diem !

3 kommentarer:

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...