söndag 25 januari 2015

Ispremiär

Konstaterar att veckosluten går allt för fort ! Men är ändå helt nöjd med detta trots att det inte blev så mycket gjort (som jag hade tänkt alltså ! ) Fick ändå ett hemligt projekt avslutat och det var det bästa av allt !
Idag har vi varit och promenerat över isen till sommarstugan och där var allt ok som tur ! Hade kameran med och tyckte jag fick fina bilder för det var ganska märklig himmel, men nu då jag tittat på dem i datorn så var de inte alls så fina som jag trodde. Tydligen var det ändå för mörkt, fast vi var ute på isen 12-tiden och solen skymtade fram nu och då ! Nåja vädret var i allafall toppen för en promenad och på isen rörde sig redan bilar, skotrar, skidåkare m.m . Nu håller vi tummarna för att isarna är bra hela vintern så vi kan tillbringa nåt veckoslut ute på skäret !
Några bilder får ni ändå ta del av:

The power of Vasklot !



Vem månne har gjort hål i myrstacken !?

Isblommor på fönstret inne i stugan.

Caprera till vänster, Vasa i bakgrunden och Domarskär till höger.




Gubben traskade iväg han..kanske lite smått trött på mitt fotograferande..
men fick honom ändå att ta en bild av mej ! :)

..men hur skönt det än var, så kändes saknaden efter vår hund enorm idag. Hon älskade att springa med oss över isen till sommarstugan och det var så konstigt att gå utan henne !

God fortsättning på januarisöndagskvällen
nästa söndag är det redan 1 februari ! 

Carina

1 kommentar:

  1. Jaa vilken härlig söndag!!
    FINA bilder av både isvidderna och av dig :)
    Trevlig början på sista januariveckan!
    Kram!

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...